Stichting sis is een kleine stichting die zich inzet voor een beter leven voor honden en katten in asielen.

Stichting sis bestaat uit 2 bestuursleden. Susanne Lagarde, voorzitter en penningmeester en Ellen Lazaron – Kraus, secretaris. Daarnaast worden wij ondersteund door een aantal enthousiaste vrijwilligers.

Wij richten ons voornamelijk op asielen in Spanje, maar zullen in voorkomende gevallen ook een helpende hand bieden in andere landen. Wij doen dit door ondersteuning ter plaatse. Onder andere door inzameling van voer, medicijnen, dekens, handdoeken en alles wat een asiel maar nodig heeft. Een aantal keren per jaar verzenden wij dit op pallets naar het asiel. Daarnaast zamelen wij geld in. Dit doen we door middel van verkoop op Facebook en markplaats van gekregen spullen, verkoop van een aantal zelf gemaakte artikelen in onze webshop en daarnaast staan we een aantal keren per jaar op een markt. Donaties zijn altijd welkom. Geld is nodig om het vervoer van pallets te bekostigen, maar wordt ook gebruikt om voer en medische ondersteuning ter plaatse te kunnen geven.

Verder ondersteunen wij 2 maal per jaar een castratie / sterilisatieweek door een Nederlandse dierenarts.

Soms zetten we ons ook in voor een bepaald project. Op de nieuwspagina kunt u zien of er een lopend project is. Hier houden wij ook de stand van zaken omtrent het project bij.